Olcsó, szelektív, zsákos vagy konténeres Gödöllői szemétszállítás 06 30 90 30 300.

Gödöllő szemétszállítás

Gödöllő szemétszállítás

Szemétszállítás Antalhegy

2016. október 28. - buricsabi

Szemétszállítás Antalhegy területén és régiójában

Konténer lerakását is elvégezzük (06 30 944 3839), ahol nehézkes a területfoglalási engedély megszerzése, ott a zsákos szemétszállítás ajánlott.


Ha a következő fényképre kattint, valamennyi szolgáltatásunkról olvashat: konténersitt
Hogyan tudok pénzt spórolni a szemét elszállíttatásakor?

Ha a szemét fuvarozásának költségét szeretné megspórolni, akkor ne bízza másra a fuvarozást, hanem szervezze meg a szemét 17. kerületi hulladékfeldolgozó telephelyünkre való beszállítását.

A szemétszállítás területén Budapest környékén az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A szemétszállítás területén mintegy 25 éves tapasztalattal bírunk, nálunk jó kezekben van a hulladékok kezelése!

Az elszállítandó szemét lehet kommunális szemét, tégla, beton, vagy bármilyen más jellegű hulladék.

A szemét elfuvaroztatásának talán leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás.

Amennyiben felvette a kapcsolatot telefonon a munkatársunkkal, és elmondja, hogy milyen szemét elszállításáról lenne szó, akkor tőle tanácsot kérhet, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes-e választania.

zsákos szemétszállítás Antalhegy
Mekkora konténert rendeljek?

Gyakran megtörténik, hogy ügyfeleink alábecsülik az elszállítandó szemét volumenét. A hátrányos következményeket nehéz kiküszöbölni ilyen esetben, mert ilyenkor gyakran megtörténik, hogy pótlólagosan zsákos szemétszállítást kell igényelniük, vagy plusz konténert kell pótlólagosan rendelniük.

Legfőképpen ezért ajánljuk azt, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljek ügyfeleink.

A konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte teljesen az igényeihez igazított konténert tudunk szállítani.

Mikor okos döntés megrendelni a szemétszállító konténert?

Azt ajánljuk ügyfeleinknek, hogy akkor telefonáljanak csak, amikor már tudják, hogy mikor tudják elkezdeni a szemét hordását.

Nem elhanyagolandó, hogy a konténer telehordása után ne kelljen több bontási munkát végezni pl. lakásfelújításkor, mert ezzel értelemszerűen nő az eltakarítandó szemét mennyisége.

Fontos lehet időben igényelni a területfoglalási engedélyt, hogy el tudja vitetni a szemetet, és folytathassa az építkezést.

A konténer akár egy hétig díjtalanul maradhat Önnél.

Ha jelzi, hogy telepakolta a konténert, és elszállíthatjuk Öntől, akkor általában még aznap, de az esetek túlnyomó részében másnap el tudjuk vinni, felszabadítva Önnek az elfoglalt helyet.

Zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes választani Antalhegy területén?

Szinte biztosan olcsóbb a hulladék konténeres elszállítása, a zsákos szemétszállítás praktikus lehet bizonyos esetekben, amikor rosszul elérhető helyekről távolítja el a szemetet, vagy bonyodalmakba ütközik a konténer pakolása.

Eddigi tapasztalataink szerint a dolog úgy áll, hogy 30-35 zsáknyi szemét tesz ki 1 m3-t. Ezt alapul véve tehát pl. egy 5 m3-es konténer 150 szemeteszsáknak felel meg. Ajánlott ennek szem előtt tartása a szemétszállítás árának kalkulációja szempontjából.

Hol végzünk szemétszállítást Antalhegy területén?

Antalhegy teljes területén rendelkezünk behajtási engedéllyel, bárhonnan hívhat minket.

Ezen kívül a kelet pest megyei városokban, előnyben részesítve a nullás mentén elhelyezkedő településeken végzünk szemétszállítást.

Antalhegy területén kívül még az alábbi településeken vállalunk akciós szemétszállítást:

Az összes budapesti kerületben és Budapest vonzáskörzetében.

olcsó szemétszállítás Antalhegy

Mi indokolja, hogy minket hívjon?

  1. E cikk írásának idején 15 konténeres autóval és több mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mert cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
  2. A konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt konténert.
  3. A konténer a szemét pakolása érdekében akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
  4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
  5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
  6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
  7. Antalhegy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
  8. Ha több alkalommal rendel tőlünk konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
  9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
  10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!

Alaptevékenységünkön kívül az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk még:

  • Gépi földmunka Antalhegy
  • Bobcat kölcsönzés Antalhegy
  • Termőföld szállítása Antalhegy
  • Sóder-homok szállítása Antalhegy

Szemétszállítás Antalhegy övezetében, olcsón, akár azonnal, ünnepnapon is 06 30 944 3839.

A bejegyzés trackback címe:

https://godolloszemetszallitas.blog.hu/api/trackback/id/tr9111845451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása