Olcsó, szelektív, zsákos vagy konténeres Gödöllői szemétszállítás 06 30 90 30 300.

Gödöllő szemétszállítás

Gödöllő szemétszállítás

Szemétszállítás Haraszt

2016. október 28. - buricsabi

Szemétszállítás Haraszt területén és környékén

Konténer lerakását is elvégezzük (06 30 944 3839), ahol nehézségekbe ütközik a területfoglalási engedély megszerzése, ott a zsákos szemétszállítás ajánlott.


Kérjük, kattintson az alábbi fotóra, és olvasson bővebben a további szolgáltatásainkról is: konténerszállítás
Milyen módon lehet pénzt megtakarítani a szemét elszállíttatásakor?

Ha a szemét szállításának költségét szeretné megspórolni, akkor ne bízza másra a fuvarozást, hanem szervezze meg a szemét 17. kerületi hulladékfeldolgozó telephelyünkre való beszállítását.

A szemétszállítás területén Budapest környékén az egyik legolcsóbb szolgáltató vagyunk.

A szemétszállításban több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a munka nagy részét!

Az elszállítandó szemét lehet kommunális szemét, tégla, beton, egyéb hulladék.

A szemét elszállításának egyik leggazdaságosabb eszköze a konténerrel történő szemétszállítás.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és elmondja, hogy milyen típusú szemét elszállításáról lenne szó, akkor tőle tanácsot kérhet, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást tanácsosabb-e választania.

szemétszállítás Haraszt
Mekkora űrtartalmú konténert ajánlott kérni?

Gyakran megtörténik, hogy tisztelt vevőink a valóságnál kisebb mennyiségűre saccolják az elszállítandó szemét volumenét. Ilyenkor lesz az olcsóbb szemétszállításból drágább, mert többször előfordul, hogy utólagosan zsákos szemétszállítást kell igényelniük, vagy még egy konténert kell pótlólagosan rendelniük.

Emiatt szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb űrtartalmú konténert kérjenek a megrendelők.

A konténerek között vannak különféle méretűek, gyakorlatilag tökéletesen az igényeihez mért konténert tudunk szállítani.

Melyik időpontban okos döntés kérni a szemétszállító konténert?

Azt ajánljuk ügyfeleinknek, hogy akkor rendeljenek konténert, amikor már tudják, hogy mikor kezdik meg a szemét pakolását.

Az is fontos szempont, hogy az igénylést követően ne kelljen több bontási munkát végezni pl. lakásfelújításkor, mert ezzel értelemszerűen nő az eltakarítandó szemét mennyisége.

Folyamodjon jó előre a területfoglalási engedélyért, hogy meg tudjon szabadulni a sok hulladéktól, és pontot tehessen a lakásfelújításra.

A konténer akár egy hétig díjtalanul maradhat Önnél.

Ha értesíti ügyfélszolgálatunkat, hogy telepakolta a konténert, és telephelyünkre fuvarozhatjuk, akkor az elterjedt gyakorlat szerint a bejelentés napján, de 95%-ban másnap el tudjuk vinni, így helyreáll a rend az Ön portáján is.

Zsákos vagy konténeres szemétszállítást válasszak Haraszt területén?

Szinte biztosan kevésbé költséges a szemét konténeres elszállítása, a zsákos szemétszállítás praktikus lehet olyan esetekben, amikor szűkös helyekről távolítja el a szemetet, vagy nehézkes a konténer megrakodása.

Mennyiségi szempontból az a tapasztalatunk, hogy 30-35 zsáknyi szemét tesz ki 1 m3-t. Ennek alapján pl. egy 5 m3-es konténer 150 szemeteszsáknak felel meg. Ajánlott ennek szem előtt tartása a szemétszállítás költségeinek kiszámítása szempontjából.

Merre végzünk szemétszállítást Haraszt területén?

Haraszt teljes területén rendelkezünk behajtási engedéllyel, akárhol kérheti szolgáltatásainkat.

Ezen túlmenően a kelet pest megyei városokban, preferáltan az M0 autóút vonalában elhelyezkedő településeken vállalunk szemétszállítást.

Haraszt területén kívül még az alábbi régióban vállalunk akciós szemétszállítást:

Valamennyi budapesti kerületben és Budapest övezetében.

szemétszállítás Haraszt

Miért javasoljuk, hogy a mi szolgáltatásainkat vegye igénybe?

  1. E cikk írásának időpontjában 15 konténeres autóval és több mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett vevőinek köszönheti, mert eleinte mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
  2. A konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt konténert.
  3. A konténer a szemét pakolása végett akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
  4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
  5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
  6. Online felületünkön pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
  7. Haraszt egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
  8. Amennyiben többször kér tőlünk konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
  9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
  10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!

A szemétszállításon kívül az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk még:

  • Gépi földmunka Haraszt
  • Bobcat kölcsönzés Haraszt
  • Termőföld szállítása Haraszt
  • Sóder-homok szállítása Haraszt

Szemétszállítás Haraszt vonzáskörzetében, kedvező áron, a legtöbb esetben azonnali indulással, hétvégén is 06 30 944 3839.

A bejegyzés trackback címe:

https://godolloszemetszallitas.blog.hu/api/trackback/id/tr9311845465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása